Branschdag Vård och omsorg

Famntagets arbetsgivarorganisation Sobona bjöd in till en temadag om vård- och omsorgsbranschens framtid. Dagen inleddes med en gemensam fika där branschrådsordförande Niels Elvhammar hälsade alla välkomna. Detta följdes upp av flera inspirerande föreläsningar.

Den röda tråden för dagen var att rikta blicken mot framtiden med fokus på möjligheter och utmaningar kopplat till aktuella frågor som rör kompetensförsörjning, arbetsgivarfrågor och organisatoriska utmaningar. Bland annat så var Mats Tyrstryp, forskare vid Handelshögskolan på plats. Han pratade om hur man kan fylla organisatoriska tomrum med samverkan, innovationer och relationer. Sammantaget var det en mycket inspirerande dag!

***

Läs mer om Sobona

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s