Nyhet! Famntaget i nytt samarbete med Vardaga

Information från ägare och verksamhetschef Mari Eriksson

Det är nu 10 år sedan jag startade Famntaget Omsorg. Det har varit fantastiska år och jag är stolt över den fina verksamhet vi byggt upp. Famntaget är ett välskött företag med många duktiga medarbetare. Att äga och ansvara för ett litet företag innebär stora utmaningar och det finns både fördelar och nackdelar. Jag känner att tiden nu är mogen för mig att lämna över verksamheten till annan aktör.

Från och med 29 november 2019 går driften över till Vardaga hemtjänst. Jag arbetar kvar i minst tre månader för att se till att övergången blir smidig. Vardaga är ett mycket medvetet val eftersom de är en uttalad kvalitetsaktör med liknande värderingar som oss. Vi samarbetar redan idag med Vardaga då de utför våra natt- och larmtjänster vilket de har gjort på ett föredömligt sätt. Stadens kundundersökning visar att Vardaga har väldigt nöjda kunder.

/Mari Eriksson, verksamhetschef

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s